Националният осигурителен институт ще започне изплащането на приетите от Народното

...
Националният осигурителен институт ще започне изплащането на приетите от Народното
Коментари Харесай

Изплащането на великденските надбавки започва на 26 април

Националният застрахователен институт ще стартира изплащането на признатите от Народното събрание великденски добавки в размер на 100 лв. с начална дата 26 април т. година Тогава ще са налични както преводите по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, по този начин и преводите към пощенските станции – за пенсионерите, които получават пенсионните си заплащания по този метод, оповестиха от Института.

Парламентът реши еднократната сума за великденската добавка да се изплаща на пенсионерите, на които пенсията или сборът от пенсиите, дружно с добавките и обезщетенията към тях за месец април 2024 година, е в размер до 526 лева в това число, което значи, че право на тази добавка имат към 534 хиляди души.

Майските пенсии ще се изплащат, според законодателството, по общоприетия график сред 7 и 20 май. Изплащането на пенсиите посредством пощенските станции ще стартира на 7 май (вторник) и ще приключи на 20 май (понеделник).

 Ивайло Иванов: Великденски добавки за всички пенсионери са сума от 200 000 млн. лева Защо, господин министър 4 мин. Ивайло Иванов: Великденски добавки за всички пенсионери са сума от 200 000 млн. лева  Как великденската добавка подклажда напрежение сред пенсионерите? България 4 мин. Как великденската добавка подклажда напрежение сред пенсионерите?  Депутатите гласоподават дефинитивно добавките за Великден за пенсионерите България 2 мин. Депутатите гласоподават дефинитивно добавките за Великден за пенсионерите  На първо четене: По 75 лева великденски добавки за пенсионерите България 2 мин. На първо четене: По 75 лева великденски добавки за пенсионерите  Ивайло Иванов: Великденски добавки за всички пенсионери са сума от 200 000 млн. лева Защо, господин министър 4 мин. Ивайло Иванов: Великденски добавки за всички пенсионери са сума от 200 000 млн. лева  Как великденската добавка подклажда напрежение сред пенсионерите? България 4 мин. Как великденската добавка подклажда напрежение сред пенсионерите?  Депутатите гласоподават дефинитивно добавките за Великден за пенсионерите България 2 мин. Депутатите гласоподават дефинитивно добавките за Великден за пенсионерите  На първо четене: По 75 лева великденски добавки за пенсионерите България 2 мин. На първо четене: По 75 лева великденски добавки за пенсионерите

Преводите на сумите за майските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат осъществени на 7 май 2024 година Паричните компенсации за бременност и раждане и развъждане на дете за сегашния месец ще се изплатят преди празниците – на 30 април.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР