Националният ни шампион по вдигане на тежести Ангел Русев е

...
Националният ни шампион по вдигане на тежести Ангел Русев е
Коментари Харесай

Ангел Русев: Раду се промени след като стана капитан

Националният ни първенец по повдигане на тежести Ангел Русев е идващият участник, напуснал „ Игри на волята “, откакто се контузи по време на елиминационна борба. В подкаста „ След Игрите “ Ангел описа за своите усещания от предаването, за фамилията си и за тежката обстановка, в която се намира Българската федерация по повдигане на тежести.

„ Гелето на Игри на волята “ към момента се възвръща от травмите, което му пречи в подготовката за бъдещи надпревари. Ангел признава, че нервността му преди последната борба на Арената му е изиграла неприятна смешка.

Той не пропусна да показа за споровете си с Раду и за връзките в племето „ Силни “. Според него смяната в държанието на Раду е пристигнала откакто е станал капитан, което е настроило и останалата част от племето против него. Въпреки неразбирателствата посред им, Ангел харесва Раду като човек и състезател.

Преди „ Игри на волята “ Ангел не е познавал съплеменниците си, само че е чул, че Силвия е известна с това да притегля млади мъже с тялото си. Той не счита нейната тактика за неточност в Игрите, само че феновете ще го възприемат по отрицателен метод.

Пред водещата Ваня Запрянова Ангел показа, че фамилията е най-голямата му мощ, само че и най-голямата му уязвимост, тъй като елементарно изпуска нервите си, когато стане дума за него. Той има малко дете и неговата липса му се е отразила най-вече в „ Игри на волята “.

Ангел Русев не скри огорчението си към Федерацията по повдигане на тежести. Той разкри, че проблемите, които грозят спорта, ще се отразят на неговата спортна кариера. Ангел постоянно е желал да се състезава за България, само че в случай че обстановката не се възстановява, националният ни тим ще се разпадне и състезателите ще би трябвало да подвигат за друга страна. 

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast ” в, и и следете всичко най-интересно за подкаста във, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР