Националният ни отбор по спортна гимнастика проведе днес подиум преди

...
Националният ни отбор по спортна гимнастика проведе днес подиум преди
Коментари Харесай

Гимнастиците ни проведоха подиум тренировката си преди Европейското в Анталия

Националният ни тим по спортна гимнастика организира през днешния ден подиум преди началото на европейското състезание в Анталия.

Уредите в залата в Анталия пробваха Йордан Александров, Божидар Златанов, Теодор Трифонов и братята Еди и Кевин Пеневи. Състезателите ни ще бъдат извеждани от Милко Танкушев - старши треньор на националния тим и Дмитрии Иванов.

Официалната подготовка изгледаха съдиите Здравко Куртев и Сергей Стоянов, както и ръководителите на делегацията ни Красимир Дунев - президент на БФ Гимнастика и Йордан Йовчев - общоприет секретар на централата.

Надпреварата при мъжете по стратегия стартира на 11 април. Българите ще итраят от 14.00 часа във втори поток на квалификациите дружно със Словакия, Монако, Албания, Люксембург, Испания, Литва, Кипър, Израел, Португалия, Белгия, Полша, Гърция и Румъния.

По решение на треньорския щаб Йордан Александров, Божидар Златанов и Кевин Пенев ще играят многобой, Еди Пенев ще се състезава на земя и прескок и вероятно успоредка, а Теодор Трифонов ще заложи на успоредка, висилка, кон с гривни и халки.

Регламентът на надпреварата дефинира на всеки апарат да играят по четирима състезатели, а за отборното се взимат трите най-хубави резултата. Целта при мъжете е влизане в топ 13, което ще подсигурява на България правото да взе участие с тим на международното състезание през есента.

Утре своята подиум подготовка ще създадат участничките ни при дамите - Палома Спиридонова и Никол Стоименова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР