Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи декларацията на ръководството

...
Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи декларацията на ръководството
Коментари Харесай

НКП на Левски подкрепи декларацията на ръководството

Националният клуб на последователите на Левски поддържа декларацията на управлението на “сините ” и прикани за цялостна готовност за дуела с Ботев (Пловдив). " Сините " бяха осъдени с един мач без аудитория, само че от клуба поканиха последователите си на дуела. В декларацията се споделя, че Националният клуб на последователите на Левски поддържа изцяло управлението на ПФК Левски да не почете решението на „ неуважаемите глисти от БФС! “ 

„ Двойният критерий в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на обществени места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха до такава степен, че футболът в България да бъде трагична подигравка на най-популярния спорт, а националният ни тим да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от огромния проблем “, написа още в декларацията.

От НКП на Левски пишат, че организацията им поредно е защитавала кардинална позиция на противоречие с „ хроничната пародийност в ръководството на БФС “. 
 От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно! От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно!
Позицията на НКП Левски приключва по следния метод: „ Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че в този момент в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски! Поради тази причина разгласяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР