Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официално съобщение

...
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официално съобщение
Коментари Харесай

Остра атака срещу Наско: Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци

Националният клуб на последователите на Левски излезе с публично известие след информацията от клуба, че не може да удовлетвори настояването на почитателите за по-мащабна полемика за бъдещето на клуба.
В своята позиция, оповестена във „ Facebook “ НКП разгласи, че оправданието за зазимяване на стадион „ Георги Аспарухов “ е неуместно и управлението на клуба и Наско Сираков изпитват боязън да се изправят против левскарите. Организацията на почитателите оповестява, че е подготвена да наема на лични разходи задоволително огромна и отоплена зала, на която да се организира срещата със притежателя, който назовават с обръщението Мажоритаря.
Както е известно, през вчерашния ден управата на Левски предложения съдружие „ Левски на левскарите “ и НКП да излъчат по трима представители, които да се срещнат със Сираков в сряда. След това двете организации отвърнаха, че желаят по-широка полемика, на която да участват всички искащи почитатели и представители на медиите, предава Блиц Спорт.
Ето и известието на националния клуб на последователите на Левски без редакторска интервенция:
Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!
Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от неуместно опрощение на хора, очевадно изпитващи боязън да се изправят очи в очи с левскарите.
Припомняме на Мажоритаря, че към този момент нееднократно е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион „ Георги Аспарухов “, точно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.
През ЯНУАРИ 2020 година в залата на бранш „ А “ се организираха две срещи с В. Божков. На втората участваха над 200 индивида без представителите на медиите, които бяха многочислени.
На 9-ти ФЕВРУАРИ 2022г се организира огромна конференция за акцията „ Левски е безконечен “ с необятно медийно наличие още веднъж на същото място в СЕКТОР „ А “. Тогава Mажоритарят участва персонално. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които след това не извърши.
Тази година, на 1 април, при не изключително топло време, отново в „ А “ Сектор се организира другa среща с към 150 индивида, на която Сираков още веднъж нe дойдe, макар че беше поканен.
След като обаче, съгласно Мажоритаря, на „ Герена “ не може да се организира такава среща, ние се наемаме с намирането на подобаваща зала за задачата (достатъчно огромна и добре отоплена), която да наемем, с цел да се организира срещата в единствения логичен формат – пред необятен кръг от левскари, в наличието на медиите.
Във връзка със декларираната „ подготвеност от управлението на ПФК за среща в по-широк кръг “, изпращаме формален мейл до клуба, в който насочваме питане за вероятните дати, дни и часове, на които срещата да се организира.
Ще чакаме с неспокойствие отговора на Мажоритаря, тъй като Левски не заслужава да бъде ръководен от страхливци и лъжци!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР