Националният фронт за спасение на България (НФСБ) ще предложи Марияна

...
Националният фронт за спасение на България (НФСБ) ще предложи Марияна
Коментари Харесай

Валери Симеонов предлага началника на кабинета си за вицепремиер?

Националният фронт за избавление на България (НФСБ) ще предложи Марияна Николова за поста вицепремиер на премиера Бойко Борисов.

Марияна Николова е шеф на кабинета на Валери Симеонов, който подаде оставката си на 16-ти ноември, след едномесечни митинги от страна на майките на деца с увреждания, които назова " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Марияна Николова е предлагането на Симеонов, което ще бъде разисквано по време на съвещанието на така наречен " дребна коалиция ". Лидерите на " Обединените патриоти " Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ще обсъдят бъдещето на своята коалиция.

Коалиционният съвет ще разисква и настояването на водача на " Атака " Волен Сидеров оставка да подаде и вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Според Сидеров отдръпването на Каракачанов ще укрепи " Обединените патриоти " и ще им помогне да избегнат ориста на Реформаторския блок. От своя страна, Каракачанов даде обещание креативен да обмисли предлагането на Сидеров и то да бъде разисквано на днешния съдружен съвет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР