Националният борд по туризма изпрати писмо до премиера Бойко Борисов,

...
Коментари Харесай

Мираж ли е морето през юли?

Националният ръб по туризма изпрати писмо до премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и вицепремиера Красимир Каракачанов. Оттам упорстват за държавна инвестиция в размер на 250 млн. лева, с цел да може туризмът да се възвърне от рецесията с ковид.
Изпълнителният шеф на Сдружение Национален ръб по туризъм Полина Караниколова разяснява пред Нова телевизия, че при държавна помощ след това в хазната ще се върнат 1,2 милиарда лева

По отношение на провалените почивки, стана ясно, че най-справедливият вид е отплата с ваучер. Карастоянова разяснява, че най-централният фокус би трябвало бъде българският жител.

Иначе има два разновидността за пускане на летния сезон - от 15 юни или от 1 юли.

" Вторият значим въпрос е нуждата да се създаде и да се комуникира обединен стандарт от правила за санитаро-хигиенни условия, за които хотелите следва да дават отговор ", съобщи Полина Карастоянова.

Тя акцентира, че е значимо туристите да се усещат удобно. България пък ще се стреми да притегли турските и съветските туристи. По думите на Карастоянова не би трябвало да се подценяват родните благоприятни условия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР