Националният ансамбъл по художествена гимнастика и неговият треньор Весела Димитрова

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика и неговият треньор Весела Димитрова
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Вече съм подбрала 12 момичета за следващия национален ансамбъл

Националният отбор по художествена гимнастика и неговият треньор Весела Димитрова получиха оценките си за тим и треньор номер 1 на месец август в анкетата на Пресклуб България. Златните ни девойки и тяхната треньорка бяха отличени без гласоподаване в анкетата, откакто завоюваха олимпийската купа на Игрите в Токио предишния месец.

" Всяко съревнование единствено по себе си е настрана и много характерно като съревнование, тъй че международното състезание ще бъде напълно настрана съревнование, на което би трябвало да дадем максимума. Мисля, че битката ще бъде жестока, защото съветският тим ще желае реванш, доста съм щастлива, че девойките по тяхна самодейност желаеха още да усилят компликацията и на двете съчетания. Надявам се последното им съревнование да бъде най-щастливото им за годината ", съобщи Весела Димитрова.

Тя разкри, че към този момент е подбрала 12 девойки за идващия народен отбор, който Димитрова ще води в олимпийския цикъл до игрите в Париж през 2024 година, като следва броят на гимнастичките да бъде сведен до 10, с цел да разполага треньорката с два тима, които да върти.
 Ерика Зафирова се прицели и в международната купа
Ерика Зафирова се прицели и в международната купа

Ансамбълът ни е подготвен за успех
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР