Националния ни отбор по спортна стрелба замина днес за Вроцлав,

...
Националния ни отбор по спортна стрелба замина днес за Вроцлав,
Коментари Харесай

Националите по спортна стрелба заминаха с оптимизъм за Европейското в Полша

Националния ни тим по спортна пукотевица отпътува през днешния ден за Вроцлав, Полша където от 13-и до 17-и септември ще се организира Европейското състезание с малокалибрено оръжие.

Олимпийската сребърна медалитска от Токио Антоанета Стефанова и нейния треньор Христо Христов отпътуваха рано тази заран с полет през Франкфурт, а главната група отлетя следобед към Варшава и оттова за Вроцлав.

Всички потеглиха с оптимизъм за представянето си в изискванията на мощна конкуренция от 451 състезатели от 35 страни.Антоанета Костадинова, Ирена Танова и Мирослава Минчева ще стрелят на 25 метра револвер, Самуил Донков и Кирил Киров на 50 метра револвер, Антон и Таня Ризови са в дисциплината 50 метра пушка, а Валентин Малакчиев и Стоян Пушков на 25 метра бърза пукотевица с револвер. Заедно с тях са и треньорите Христо Христов, Румяна Апостолова, Евгения Звискова, Борис Димитров, Филип Стоянов и Александър Луканов.

Освен самостоятелно, България ще взе участие и с екипен отбор в лицето на Костадинова, Танова и Минчева в стрелбата от разстояние 25 метра револвер. Още на следващия ден ще бъдат и първите тренировки на нашите на актуализирания стрелбищен комплекс във Вроцлав.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР