Националните отбори на Италия и Украйна играя при резултат 2:1 в

...
Националните отбори на Италия и Украйна играя при резултат 2:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Италия - Украйна 2:1, Ярмоленко намали изоставането

Националните тимове на Италия и Украйна играя при резултат 2:1  в основен конфликт от евроквалификациите в група С. 

Давиде Фратези изведе напред домакините в 12-ата минута. Отново той бе прецизен в 28-ата минута, с цел да удвои преднинатата на италианците. В края на първото полувреме Ярмоленко понижи изоставането на Украйна.

Още в 3-ата минута Ди Лоренцо стреля от границата на наказателното поле на гостите. Мощният му шут обаче прелетя над напречната греда. 

В 10-ата минута Распадори се озова с топка в крайници и в пеналтерията на Украйна. Той стреля от близка отдалеченост, само че осъществяването му мина настрана от вратата.

Само две минути по-късно въпреки всичко " адзурите " взеха задатък. Тогава Судаков се похлъзна в своята половина, което разреши на Дзакани да вземе топката и да я подаде на Фратези, който незабавно я прати в противниковата мрежа с шут по земя.

В 28-ата минута Фратези бе прецизен за повторно в мача, с цел да удвои преднината на Италия. Топката стигна до него след шут на негов съотборник и рикошет, след което Фратези я прати в мрежата. Попадението бе прегледано за засада, само че в последна сметка бе доказано.

Украйна погледна към вратата на италианците в 35-ата минута. Довбик съумя да нанесе прецизен изстрел, който обаче бе отразен от Донарума.

В 40-ата минута Распадори още веднъж сътвори доста неприятности на украинската отбрана. Той съумя да си настройки топката и стреля мощно по земя. Бушчан обаче съумя да избави.

Минута по-късно Довбик бе изведен в наказателното на Италия, нападателят обаче не успа да преодолее Донарума, който мазета. Топката се озова в краката на Ярмоленко, който направи най-лесното - изпрати я в опразнената врата.

LIVE 2:1

1:0 Давиде Фратези 12'

2:0 Давиде Фратези 28'

2:1 Андрий Ярмоленко 41'

Съставите на двата тима:

Италия:  Донарума, Ди Лоренцо, Скалвини, Бастони, Димарко, Барела, Локатели, Фратези, Дзаниоло, Распадори, Дзакани

Украйна:  Бушчан, Конопля, Забарний, Кривцов, Миколенко, Зинченко, Степаненко, Ярмоленко, Судаков, Циганков, Довбик
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР