Националните отбори на България при жените до 20 години, девеойките

...
Националните отбори на България при жените до 20 години, девеойките
Коментари Харесай

Националките вече знаят програмата си

Националните тимове на България при дамите до 20 години, девеойките до 18 години и девойките до 16 години към този момент имат стратегия за идните това лято европейски шампионати по баскетбол в Дивизия " В ".

Отборът до 20 години ще стартира присъединяване си на европейското в Орадя. Румъния против Исландия. Българките, водени от Таня Гатева, ще се борят за промоция в елита в румънския град от 7 до 15 юли. След исландките, българките ще се изправят поредно против Беларус и Дания. 10 юли е първият почивен ден на шампионата. Във втората част на груповата фаза нашите излизат против Чехия и Турция.

Националният тим до 18-годишна възраст ще се бори за промоция на шампионата, който ще се организира в три града - Оберварт, Гюсинг и Фюрщенфелд в Австрия, от 3 до 12 август. Българките започват на 3 август с дуел против любимеца в група " В " Литва. Следват мачове против Швейцария и Израел, надлежно на 4 и 5 август. След отмора на 6 август, девойките ни ще възобновят присъединяване си против Албания. Груповата фаза завършва с дуел с Гърция.

Националният тим до 16 години ще стартира присъединяване си на европейското състезание в Подгорица против Словения. Българките са водени от Десислава Ангелова и ще се борят за промоция в елита в черногорската столица от 16 до 25 август. Мачът против словенките е на 16 август. Следващият ден, 17 август, е почивен за нашите, които са в единствената група с пет тима. На 18 август българките ще играят с Португалия, а 19 август е почивен ден на шампионата. На 20 август девойките на Деси Ангелова ще се сборят със Словакия, а ден по-късно груповата фаза завършва с мач с Естония.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР