Националните ни състезатели се готвят с първите отбори на домакините

...
Националните ни състезатели се готвят с първите отбори на домакините
Коментари Харесай

Българските борци продължават подготовката си за Евро 2019 зад граница

Националните ни състезатели се готвят с първите тимове на домакините на лагерите си в чужбина, осведомят от Българската федерация по битка.

Класиците са в Грузия, където са още и най-хубавите състезатели на Казахстан. Отборът е воден от помощниците в националния ни отбор Бисер Георгиев и Илиян Георгиев, защото селекционерът Армен Назарян претърпя рутинна интервенция на менискуса.
 Снимка 308751
Източник:

Свободняците са в Минск (Беларус) в олимпийската база " Стайки ". Двукратният международен и 4-кратен европейски първенец Серафим Бързаков изрече удовлетворение от подготовката, защото на сбора има още към 100-ина борци от Казахстан, Узбекистан, Унгария, Франция и Беларус. А занятията са на 9 тепиха. С отбора е и другият асистент в националния Салим Салим.

От няколко дни дамите, водени от селекционера Петър Касабов, започнаха лагер в Париж. Националките са на подготовка дружно с тимовете на Швеция, Норвегия, Германия, Австрия, Унгария и Франция. С тима е и единият от помощниците на Касабов в представителния отбор на страната ни - Стоян Петков.
 Женският народен тим по битка отпътува за лагер в Париж
Женският народен тим по битка отпътува за лагер в Париж

Подготовката на отбора за Евро 2019 продължава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР