Национални дипломи на зрелостниците, пълни отличници, връчи служебният министър на

...
Национални дипломи на зрелостниците, пълни отличници, връчи служебният министър на
Коментари Харесай

Служебният министър на образованието връчи национални дипломи на пълни отличници


Национални дипломи на зрелостниците, цялостни отличници, връчи служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на образованието и науката.

Тази година 25 възпитаници от 19 учебни заведения са носители на влиятелното отличие. Те приключиха образователната 2021/2022 година с цялостни шестици по всички образователни предмети от дипломата за приблизително обучение, както и на държавните зрелостни изпити.

„ Горд съм за постигнатото от вас и ви искам да имате самочувствието на равнопоставеност, да знаете, че вие се конкурирате освен с връстниците си в България, а с всички в целия свят “, сподели проф. Пенов по време на церемонията в Министерството на образованието и науката. „ Ние живеем в ново софтуерно общество и точно по тази причина ни трябват нови хора, които ще вземат участие в нови, бъдещи публични връзки “, добави той.

Служебният министър на образованието и науката поздрави за триумфа родителите и учителите на отличените възпитаници. Заедно с националните дипломи те получиха и електронни книги от МОН.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР