Националната служба за сигурност е под ръководството на ДПС, тя

...
Националната служба за сигурност е под ръководството на ДПС, тя
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: НСО в момента е под ръководството на ДПС

Националната работа за сигурност е под управлението на Движение за права и свободи, тя е напълно партизирана. Това разгласи в предаването „ Лице в лице” полк. Николай Марков, някогашен чиновник в НСО, във връзка последния скандал към службата, обвързван с мерцедеса, обслужвал ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

„ Военната прокуратура ни задължи да приказваме за болтове – истински диалог за активността на НСО не съществува”, разяснява Марков.

За него огромният проблем в тази ситуация е, че службата се е намесила във война сред институциите и е разрешила Лозан Панов да бъде унизен.

По думите му функционалностите на службата са по-скоро слугински, а не охранителни и свързани с националната сигурност, тъй като се ръководи от „ мухлясало” управление.

„ Това ли би трябвало да бъде държанието на НСО, на Военната прокуратурата и на президента (Румен Радев), който е изпратил едно писмо до началника на НСО (Ангел Антонов), който в никакъв случай нищо не е разбрал”, попита някогашният чиновник на НСО.

Неговата теза е, че болтовете на мерцедеса, към които се завъртя абсурда с защитата на Лозан Панов, са се разхлабили при промяна на зимните с летните гуми. От думите му стана ясно също, че никой не ревизира подробно колите, с които се транспортират и охраняват първите в страната.

Марков сподели, че огромният бюджет на НСО е за горива и се зарече, че в случай че поеме за шест месеца службата, трима от висшето управление ще влязат в пандиза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР