Националната селска мрежа организира информационен семинар на тема Възможности за

...
Националната селска мрежа организира информационен семинар на тема Възможности за
Коментари Харесай

Семинар за подпомагане на малките стопанства ще се проведе във Велико Търново

Националната селска мрежа провежда информативен семинар на тематика „ Възможности за подкрепяне на дребните стопанства по Програмата за развиване на селските региони (ПРСР) 2014-2020 “. Семинарът ще се организира на 9 юли (вторник) 2019 година от 10:00 часа в зала „ Трапезица “ на „ Интерхотел Велико Търново “ , заяви Светослав Стефанов - специалист „ Комуникация, информация и логистика “ при Областния информативен център във Велико Търново.

Информационният семинар е ориентиран към дребни стопанства - евентуални бенефициенти по ПРСР 2014-2020 , както и към проявяващите интерес към подмярка 16.4 „ Подкрепа за хоризонтално и отвесно съдействие сред участниците във веригата на доставки “ и искащите да се срещнат с интерактивния иновационен модел на Европейското партньорство за нововъведения за селскостопанска продуктивност и резистентност (ЕПИ-АГРИ).
Целите на осведомителния семинар са:
- разпространение на настояща информация за опциите за икономическото развиване и подсилване на дребните аграрни стопанства по подмярка 6.3, подмярка 4.2.2 и подмярка 16.4 от ПРСР;
- показване на съответни положителни практики по ПРСР 2014-2020;
-  популяризиране на интерактивния иновационен модел в границите на ЕПИ-АГРИ;
- показване на европейски опит в нововъведенията при късите вериги за доставка на храни;
- разпространение активността на Националната селска мрежа и привличане на нови членове.
Разходите за превоз на участниците в семинара ще бъдат покрити от уредниците против показване на билет за пътешестване с публичен превоз – рейс или трен.  В случай, че няма подобаващ превоз за деня на събитието, ще бъдат покрити и разноските за една нощувка.
Желаещите да се включат в семинара следва да потвърдят присъединяване си, като се свържат с Рая Лечева на тел.: 0887 513 431 или по електронната поща на адрес: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР