Националната състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова с усмивка и

...
Националната състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова с усмивка и
Коментари Харесай

Машините в очакване на Светът на златните момичета

Националната състезателка по художествена гимнастика Невяна Владинова с усмивка и възприятие за комизъм разкри, че отборът ни е формиран единствено от „ машини”, които съумяват да съчетават по най-хубавия метод тренировките с уговорките по шоу-спектаклите, които ще бъдат изнесени в идващите няколко дни.

„ Очаквайте да се раздадем доста, да дадем цялата си обич на почитателите, на които по време на надпреварите не можем да обърнем толкоз внимание, за разлика от в този момент. Ще се раздадем напълно за тях този път. Предизвикателство е, доста по-интересно е, надяваме се да се получи доста хубаво”, показа Невяна Владинова.

Спектакълът „ Светът на Златните девойки “ ще събере на една сцена всички сегашни национални състезателки по художествена гимнастика, които приготвят специфични съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, феновете в „ Арена Армеец “ ще видят музикалните осъществявания на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и Скандау ще вземат присъединяване в шоуто, което може да се трансформира в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е уредник.

На въпрос, по какъв начин съумяват да съчетават всички свои задължения и усилени подготвителни занимания, Невяна Владинова отговори: „ Разбира се, ние сме машини.”

Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова също показа вълнението си от идните спектакли: „ Публиката доста ни стимулира да дадем всичко от себе си, радваме се, че можем да се докоснем до всички тези създатели. Няма го детайлът на терзание, доста по-приятно е в този момент.”

По-рано националният тим се срещна с част от звездите от шоубизнеса на собствен терен в зала „ Раковски”. Дивна, Дара Екимова, Искрата и Димитър Кърнев от D2 поздравиха девойките, техните треньори и управлението на федерацията в лицето на Илиана Раева.

На 19 ноември „ Светът на златните момичета” гостува в Русе, на 21 ноември в „ Арена Армеец София”, а на 10 декември в Панагюрище. Билетите към този момент в продажба на epay.go и на касите на EasyPay в страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР