Националната кампания Влез в мрежата с фокус върху дигиталната трансформация,

...
Националната кампания Влез в мрежата с фокус върху дигиталната трансформация,
Коментари Харесай

„Влез в мрежата“ и дай идея за бъдещето на Европа

Националната акция " Влез в мрежата " с фокус върху цифровата промяна, започва от Пловдив. В нея се приканват да вземат участие представители на младото и по-възрастното потомство, които по занимателен метод ще бъдат „ оплетени в мрежата на интернет “, с цел да потвърдят, че няма невъзможни неща в световното пространство. Играта стартира в 18 ч., на 17 юли /събота/ до Виенския павилион в Цар Симеоновата градина.

Проявата, проведена от Министерството на труда и обществената политика, се осъществя по Програма " Развитие на човешките запаси " и е част от самодейността " Конференция за бъдещето на Европа ". Целта е да се чуе гласът на европейските жители. На платформата на Конференцията всеки може да разгласява своята позиция за развиване по съществени тематики за бъдещето на Европа, да показа концепциите си и за околната среда, опазването на здравето, работните места, законността и доста други значими тематики.

Водещ тандем на събитието е Сашо Кадиев и Катето Евро, с сътрудници: Община Пловдив, Средно учебно заведение " Димитър Матевски ", Дирекция " Бюро по труда " - Пловдив към Агенцията по заетостта, Областен информативен център - Пловдив.

Освен в Пловдив, акцията „ Влез в мрежата “ ще се осъществя по график и в градовете Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР