Националната хокейна лига и Асоциацията на играчите в НХЛ напредват

...
Националната хокейна лига и Асоциацията на играчите в НХЛ напредват
Коментари Харесай

Има напредък в преговорите между НХЛ и Асоциацията на играчите

Националната хокейна лига и Асоциацията на играчите в НХЛ напредват в договарянията по предлагането за плейофи с присъединяване на 24 тима, оповестяват локалните медии. Разговорите ще продължат в идващите дни. Редовният сезон в конкуренцията беше пресечен на 12 март, като до неговия край би трябвало да се изиграят още 189 мача.

От НХЛ към момента не са оповестили съответна дата за рестарт, само че възможностите акцията да бъде довършена в обичайна скица не наподобяват реалистични, защото това ще значи край през август и единствено два месеца за образуване на драфт, окомплектуване на съставите и подготовка за идващия сезон, което не се приема от клубовете.

Традиционните плейофи включват 16 тима, по 8 най-хубави от всяка конференция, които играят във формат до четири победи от седем мача до определянето на носителя на Купа " Стенли ". Предложението за 24 клуба в плейофите ще даде опция постоянния сезон да бъде преустановен прибързано, а повече клубове да вземат участие в елиминациите, с което да получат спомагателни финансови доходи, компенсиращи пропуснатото от съкращаването на акцията.

Разглеждат се разнообразни разновидности за това, които включват понижени серии за установяване на спечелилите в първите кръгове или мини-турнири във всяка дивизия с мачове през ден, които да излъчат осемте най-хубави в двете конференции, които да довършат плейофите в обичайния формат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР