Националната футболна база Бояна беше домакин на предсезонната среща на

...
Националната футболна база Бояна беше домакин на предсезонната среща на
Коментари Харесай

Югозападната Трета лига стартира сезон 2024/25 с нов спонсор и амбициозни планове

Националната футболна база Бояна беше хазаин на предсезонната среща на клубовете от Югозападната Трета лига , където бяха разисквани основни промени и нови начинания за идния сезон 2024/25. На събитието участваха представители на Българския футболен съюз /БФС/ и клубовете от лигата.

Нов спонсор и партньорски начинания

На срещата бе показан новият евентуален спонсор на АФЛ Трета лига – компанията „ Елитбет “. Представителите на компанията, Десислава Захариева и Деян Спасов, презентираха своите партньорски визии с БФС. В тяхната стратегия са заложени рекламна тактика, взаимни начинания за разпространение на спорта и засилено цифрово наличие. Включени са и професионални фотосесии за първи и втори полусезон, както и лъчение онлайн на мачове от третата лига.

Представители на БФС и аматьорски народен тим

На събитието участваха ръководителят на Зоналния съвет на БФС – София Тони Здравков, шефът „ Първенства и шампионати “ Валентин Чакъров и президентът на Аматьорската футболна лига Румян Вълков. Всички представители на клубовете бяха поздравени от името на президента на БФС Георги Иванов и получиха по 20 публични мачови топки за подкрепяне на подготвителния и спортен развой.

Беше оповестено, че ще се организира обзор на четирите аматьорски лиги за селектиране на народен аматьорски тим, който ще вземе присъединяване на Европейските квалификации в края на годината.

Жребий за първия кръг на Югозападната Трета лига

Жребият за първия кръг в Югозападната Трета лига , който започва на 3 август /събота/ от 18:00 часа, опълчи следните двойки:

– Пирин 1941 /Разлог/ – Банско тийм /Банско/
– Славия 1913 II /София/ – Вихрен /Сандански/
– ЦСКА III /София/ – Пирин 1912 /Гоце Делчев/
– Септември /Симитли/ – Оборище /Панагюрище/
– Пирин II /Благоевград/ – Кюстендил /Кюстендил/
– Левски II /София/ – Ботев 1937 /Ихтиман/
– Септември II /София/ – Гранит /Владая/
– Балкан 1929 /Ботевград/ – ФК ЦСКА 1948 III /София/
– Витоша /Бистрица/ – Рилски състезател 2011 /Самоков/
– ФК „ Сливнишки Герой “ ще почива в първи кръг.

Югозападната Трета лига стартира новия сезон с вълнуващи вести и амбициозни проекти, които включват нов спонсор и подготовка на народен аматьорски тим. Очаква ни завладяващ сезон, цялостен с забавни мачове и нови благоприятни условия за аматьорския футбол в България.

Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “: Съвместна акция против хазарта и дрогата


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР