Националната асоциация за здраве и фитнес настоя държавата да покрие

...
Националната асоциация за здраве и фитнес настоя държавата да покрие
Коментари Харесай

Фитнесите поискаха държавата да им плати 60% от приходите

Националната асоциация за здраве и фитнес настоя страната да покрие 60% от заявените доходи от оперативна активност през съответните месеци на 2019 година за интервала на възбрана за реализиране на активността им през 2020 година Това се споделя в декларация на организацията, публикувана от Българската стопанска камара, в която тя членува.

Според фитнесите посредством възбраната да работят се лишава главното човешко право на жителите да се грижат за профилактиката и здравето си посредством физическа интензивност. В тяхната позиция те цитират проучване на Шефилдския университет, съгласно което фитнес заелите не са рискови места за необятно разпространяване на COVID-19.

Затова организацията упорства и за наложително уголемение на възможни за финансиране по програмата 60/40, 80/20 служащи и чиновници, в това число и  новоназначени такива, както и за понижаване на такса битови боклуци за интервала, в който залите ще бъдат затворени.

„ Членовете на БАЗФ са подготвени час по-скоро – съблюдавайки всички хигиенични условия – да отворят обектите си за постоянна физическа интензивност на българските жители, с цел да осъществят по този метод нужната предварителна защита, да подкрепят възобновяване на здравето, устойчивостта и работоспособността на хората “, се споделя още в позицията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР