Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти се бори с

...
Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти се бори с
Коментари Харесай

Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти се разтърси, след като заплаха за изнудване накара президента да подаде оставка

Националната асоциация на брокерите на недвижими парцели се бори с нови разтърсвания в своите висши управителни редици малко повече от два месеца, откакто изпълнителният шеф на комерсиалната група се отдръпна много преди плануваното си пенсиониране.

Базираната в Чикаго организация съобщи в понеделник, че президентът на NAR Трейси Каспър е подал оставка, която влиза в действие неотложно, и е завещан от новоизбрания президент на комерсиалната група Кевин Сиърс.

В изказване NAR сподели, че Kasper неотдавна е получил „ опасност да разкрие минал персонален, нефинансов въпрос, в случай че не компрометира позицията си в NAR. “

Kasper отхвърли да се съобрази и заяви за опасността на правоприлагащите органи, сподели NAR. Търговската група не разкрива кой е заплашил Каспер или какво съответно деяние са желали тя да предприеме, което би компрометирало ролята й в организацията, която популяризира повече от 1,5 милиона членове.

„ В резултат на скорошната опасност и като се има поради смисъла н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР