Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата

...
Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата
Коментари Харесай

НАП сложи на тезгяха имот за 1 665 000 лв. в Хасково

Националната организация за приходите започва процедурата по продажба на някогашната Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната постройка, в която преди години са се помещавали управлението и административният личен състав.

Оценката на парцела е 1 665 000 лева Сградата може да бъде прегледана от през днешния ден, 25 октомври, до 3 ноември, в това число при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, въведени в страната. За задачата, обръщат внимание от Национална агенция за приходите, заинтригуваните лица първо следва да уговорят среща с обществения реализатор, водещ търга. В същия период – от 25 октомври до 3 ноември, се одобряват ценови оферти за закупуване и се внася депозит за присъединяване в продажбата.​

" Сградата не действа от години. Общото й техническо положение е приемливо, само че ремонтни и освежителни действия са нужни ",коментираха от офиса на Национална агенция за приходите. Функционално някогашната администрация включва три корпуса с топли връзки между тях, като главният от тях е на 6 етажа. На първите 5 са позиционирани кабинети, а на последния има конферентна зала.

Административната постройка на фабриката се намира наоколо до централната градска част на Хасково, в благоустроен регион с добра транспортна досегаемост. В съседство има магазини, болница, учебно заведение, комфортни за паркиране зони. " Ситуирането на обекта основава удобни условия да бъде експлоатиран като офис център ", е мнението на специалисти.

Цялата информация за този и други търгове, проведени от Национална агенция за приходите, както и телефони за контакт с обществените реализатори на Агенцията в Хасково, може да бъде прегледана в интернет страницата на приходната администрация (ВИЖ - ).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР