Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата

...
Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата
Коментари Харесай

НАП стартира продажбата на администрацията на Цигарена фабрика в Хасково

Националната организация за приходите започва процедурата по продажба на някогашната Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната постройка, в която преди години са се помещавали управлението и административният личен състав.

Сградата не действа от години. Общото й техническо положение е приемливо, само че ремонтни и освежителни действия са нужни, разясняват от офиса на Национална агенция за приходите. Функционално някогашната администрация включва три корпуса с топли връзки между тях, като главният от тях е на 6 етажа. На първите 5 са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.

Административната постройка на фабриката се намира наоколо до централната градска част на Хасково, в благоустроен регион с добра транспортна досегаемост. В съседство има магазини, болница, учебно заведение, комфортни за паркиране зони. Ситуирането на обекта основава удобни условия да бъде експлоатиран като офис център, е мнението на специалисти.

Цената, на която е оценен парцелът, е 1 665 000 лева Сградата може да бъде прегледана от през днешния ден, 25 октомври до 3 ноември в това число при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, въведени в страната. За задачата, обръщат внимание от Национална агенция за приходите, заинтригуваните лица първо следва да уговорят среща с обществения реализатор, водещ търга. В същия период - от 25 октомври до 3 ноември се одобряват ценови оферти за закупуване и се внася депозит за присъединяване в продажбата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР