Националната агенция за приходите плати още над 2,5 млн. лв.

...
Националната агенция за приходите плати още над 2,5 млн. лв.
Коментари Харесай

НАП плати още над 2,5 млн. лева

Националната организация за приходите заплати още над 2,5 млн. лева по трета фаза на програмата за поддръжка с оборотен капитал на общо 496 компании. Одобрените претенденти бяха оповестени със заповед на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите от 14 юли 2021 година

Близо 2 800 сдружения са подали заявки за поддръжка с оборотен капитал във фаза 3 на програмата. Общият размер на поисканата безплатна финансова помощ е съвсем 30 млн. лева, припомнят от Национална агенция за приходите. Оценката на плановите оферти продължава, като средства ще се изплащат и през идващите дни. Одобрените претенденти ще бъдат оповестявани, както до момента, в рубриката „ Подкрепа посредством оборотен капитал “, в уеб страницата на приходната организация.

Допълнителни уточнения за обезпечаването на поддръжка посредством оборотен капитал и отчитането на активността претендентите могат да намерят в обновената графа „ Често задавани въпроси и техните отговори “ в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

Информация и подпомагане клиентите могат да получат и на [email protected] или на осведомителния телефон на Национална агенция за приходите: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съгласно цената на съответния оператор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР