Националната агенция за приходите (НАП) погна Фикрет Стораро са пищната

...
Националната агенция за приходите (НАП) погна Фикрет Стораро са пищната
Коментари Харесай

НАП погна Фики за сватбата за 300 бона

Националната организация за приходите (НАП) погна Фикрет Стораро са обилната му женитба с красивата Гюлджан. Данъчните инспектори са полазили младоженците, откакто стана ясно, че купонът в столичния хотел „ Маринела ”е глътнал към 300 000 лв., научи Hotarena.

Щастливият баща на Фики – фолкдинозавърът Тони Стораро, развърза крепко кесията и не пожали финикийски знаци, с цел да направи от сватбата на сина си най-пищното светско събитие. Купонът, който в началото бе очакван да побере 1000 души, се „ ограничи ” до 600, които ядоха изискани ястия и пиха на стомах уиски в тийнейджърска възраст. Младите дойдоха в ресторанта с необикновен ретро „ Линкълн ” и подписаха в самия ресторант, където бе извикан чиновник от гражданското. Булката приличаше на кралица с неповторимата рокля на дизайнерката Джулия Контогруни за 10 хиляди лв.. Младоженецът пък бе с изтънчен снежнобял костюм на „ Дезисо Мони ”.

На огромния ваучър в „ Маринела ” бяха сервирани най-отбрани ястия и напитки, а седеметажната сватбена торта, за която Тони Стораро се изръсил с 5000 лева, бе същинска атракция за гостите. Целият харч за към 300 бона обаче привлякъл нежеланото внимание на данъчните, които към този момент ровят за произхода на средствата. От интереса на Национална агенция за приходите страдала и притежателите на хотела Ветко и Маринела Арабаджиеви , които пък ще потвърждават, че всичко е пито-платено точ в точ с буквата на закона. Извън данъчните главоболия обаче почитателите още шушукат какъв брой добре се е показала кумата Галена , която събра погледи с невероятна си златна рокля вид мрежа с усукани ресни от личната си сбирка.

Певицата и мъжът й Галин се регистрираха уместно, като подариха на Фики и Гюлджан странствуване в Париж и 20 бона в плик, с цел да си харчат на воля във Франция. „ Таблоид ” написа, че в края на празненството Тони Стораро провел забавен диалог с наследника си. Таткото извикал Фики встрани и го заклел да не кръшка на жена си, тъй като ще го накаже сурово, издадоха очевидци на бащината повеля. Т
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР