Националната агенция за приходите (НАП) - Бургас продаде чрез търгове

...
Националната агенция за приходите (НАП) - Бургас продаде чрез търгове
Коментари Харесай

НАП-Бургас продаде конфискувани коли на пияни и дрогирани шофьори за над 50 хил. лева

Националната организация за приходите (НАП) - Бургас продаде посредством търгове 27 автомобила, иззети и отнети в интерес на страната след присъди и решения на съда. Получените от тръжните процедури средства надвишават 50 000 лв..

Сред плануваните нови продажби на моторни транспортни средства са и такива, благосъстоятелност на лица, карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Това оповестиха от Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Бургас. От там допълниха, че други 11 автомобила са в развой на оценяване за оповестяване за обмен.

„ Интересът към продажбите е огромен, всичките са осъществени още на първа стъпка като в някои случаи имаме и съществени наддавания от в началото оповестените цени. Стойностите на всеки един автомобил се дефинират след експертна оценка на експерт. Времето за реализация на една продажба е към три месеца ", разяснява началникът на отдел „ Държавни вземания “ в Национална агенция за приходите - Бургас Ралица Куванджиева.    

Стойността на импортираните от локалната приходна организация средства от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали, е близо 650 000 лв..    
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР