Националната агенция по приходите не откри несъответствия между декларираните и

...
Националната агенция по приходите не откри несъответствия между декларираните и
Коментари Харесай

НАП не откри несъответствия в декларациите на сина на Борислав Сарафов

Националната организация по приходите не откри несъответствия сред заявените и получени приходи и имущественото положение на сина на Борислав Сарафов – шеф на Националната следствена работа и зам.-главен прокурор по следствието, оповестиха от прокуратурата.

Повод за инспекцията станаха медийни изявления за добити недвижими парцели на забележителна стойност, свързани със абсурда „ Апартамент гейт”. Инспекцията беше назначена при започване на април от основния прокурор Сотир Цацаров.
Борислав Сарафов също излиза в отпуск поради евтините парцели Сотир Цацаров разпореди инспекции за добити недвижими парцели от три обществени фигури след абсурда с жилищата
Тогава обвинител №1 назначи инспекции и на към този момент някогашният началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев и брачната половинка на ръководителя на висшия касационен съд Лозан Панов.

Ревизията на Национална агенция за приходите обгръща интервала 01.01.2015 – 31.12.2018 година От приходната организация са уведомили Върховната касационна прокуратура, че несъответствия не са открити.
Нова серия от „ Апартамент гейт ”: Георгиев, Сарафов и Панов под прицела на прокуратурата (ОБЗОР) Три от инспекциите са данъчни и са изпратени на Национална агенция за приходите, четвъртата е предоставена на антикорупционната комисия
От прокуратурата допълват, досега във ВКП не са постъпили резултати от други дейности, предоставени на Национална агенция за приходите по инспекции на лица, заемащи висши държавни длъжности, за добити от тях недвижими парцели.

Апартамент гейт Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев подаде оставка Антикорупционната комисия приключи инспекция за Мария Габриел Шефът на строителния надзор в София подаде оставка поради терасите на Пламен Георгиев Антикорупционната комисия реши за жилищата на властта: Няма нарушавания Александър Манолев апелира паричната си гаранция от 100 000 лева Европейската комисия отхвърли коментар по случая с българските къщи за посетители Прокуратурата: Къщата за посетители на Манолев - без нито един същински документ за 6 години Александър Манолев към този момент е обвинен, постановиха му 100 000 лева гаранция „ Апартамент гейт ” стигна и до страниците на „ Файненшъл Таймс ” Елена Йончева: Защо би трябвало да се прави кампанийна инспекция на къщи за посетители Шефът на „ Антикорупция ” ще би трябвало да отстрани два противозаконни навеса от терасата си И Каракачанов в имотната сага „ Апартамент гейт ” Ген. Атанасов: При „ Апартамент гейт ” става въпрос за пране на пари „ Терасагейт ”: Ще бъде ли съборена сауната на терасата на Пламен Георгиев? Александър Манолев подаде оставка като зам.-министър на стопанската система Европейска комисия не разяснява " Апартамент гейт ", само че чака резултати от следствията ДНСК връчва на " Артекс " заповедта за прекъсването на " Златен век " Ангелкова: Ясно съм заявила моите парцели, къща нямам на никое място Валери Симеонов: Министър живее в първокласен парцел, който не е заявил Проверяват СКАТ на Валери Сименов за парцели, закупени на занижени цени
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР