Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК Левски, обявиха

...
Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК Левски, обявиха
Коментари Харесай

Левски обяви нов генерален спонсор

Национална лотария ще бъде формален спонсор на ПФК Левски, оповестиха от клуба. Играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа против словашкия " Ружомберок ".

Спонсорството е част от дълготрайната политика на Национална
лотария интензивно да поддържа развиването на българския спорт. В рамките на взаимното партньорство ще бъдат осъществени редица забавни планове, свързани с развиването на детско-юношеската школа на клуба и мотивацията на младите да спортуват.

" С Национална
лотария тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем Левски към корените, към концепциите и правилата, въодушевили неговите създатели в далечната 1914 година
 Левски показва екипите за новия сезон
Това партньорство е доста повече от спонсорски контракт – това е обществен план, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, както и да усили опциите на всеки левскар, без значение къде по света се намира, да се допре до " синята " магия и да поддържа обичания тим “, сподели изпълнителният шеф на ПФК Левски Павел Колев.

„ Радваме се, че Национална
лотария ще поддържа един от най-обичаните български клубове. Много ни хареса тактиката на „ Левски “ за развиването на тима и спорта в страната.

Тя съответствува и с нашата политика, която се концентрира върху основаването на нови благоприятни условия за гениите на България и всички, които желаят да реализират огромни спортни триумфи “, съобщи Милен Ганев, ръководещ съучастник на Национална
лотария.

Новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20, ще бъдат публично показани на специфична среща с медиите във през днешния ден, 9 юли 2019 година, в формалния магазин на ПФК „ Левски “ на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “.

Презентацията ще се състои от 11:00 часа, като оборудването ще бъде показана от футболисти от представителния тим на ПФК „ Левски “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР