Национална агенция за приходите (НАП) съобщи, че ще изпрати повторна

...
Национална агенция за приходите (НАП) съобщи, че ще изпрати повторна
Коментари Харесай

НАП ще покани повторно 1000 компании за подкрепа с оборотен капитал

Национална организация за приходите (НАП) заяви, че ще изпрати повторна покана до 1000 сдружения, които са утвърдени и са получили подкрепяне от първата фаза от програмата за оборотен капитал, само че не са съумели да подадат нужната информация за присъединяване във втората фаза в Информационна система за ръководство и наблюдаване на средствата от Европейски Съюз в България (ИСУН).

Кандидатите ще разполагат със 7 работни дни, в които ще би трябвало да показват спомагателна информация, за установяване размера на подпомагането.

Програмата за поддръжка посредством оборотен капитал за дребни и междинни предприятия, наранени от краткотрайните противоепидемични ограничения беше удължена заради прекратяване на активността на сдруженията за интервалите февруари или февруари и март 2021 година

Затворени през февруари останаха заведенията за хранене, а до края март питейните заведения и нощните заведения, както и действия от някои други бизнеси.

До момента са утвърдени над 10 000 заявки за безплатна финансова помощ на обща стойност близо 99млн. лева, показват от приходната организация.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР