Националките по волейбол до 17 години се готвят усилено за

...
Националките по волейбол до 17 години се готвят усилено за
Коментари Харесай

Симона Иванова пред Sportal.bg: Има малко напрежение когато носиш такова име

Националките по волейбол до 17 години се готвят интензивно за евроквалификациите. 

Те организираха открита подготовка, на която Симона Иванова, дъщерята на Евгени Иванов - Пушката, разяснява какво е да продължи пътя на татко си.

" Наистина има малко напрежение, когато носиш такова име и има огромни упования към теб, само че за мен е извънредно огромно наслаждение да играя за българския народен тим. Бих дала всичко, с цел да съм тук и да покажем, че България има бъдеше в този спорт ", показа Симона Иванова пред Sportal.bg.

" Баща ми постоянно е до мен и постоянно ми дава препоръки. Всякакви дребни неща, с които да си подобря играта. Опитва се да ми оказва помощ за всичко ", добави Симона Иванова.
13  Тренировка на волейболните националки до 17 години
" В първия си клуб не играех като център, само че по-късно взеха решение да продължа пътя на татко ми и аз да съм центъра. Харесва ми, не скърбя. Благодарна съм, тъй като татко ми може да ми помогне по този начин. Аз обичам той да е до мен и като го видя в публиката, да видя, че се усмихва и е до мен и ме поддържа. Помага ми единствено с наличието си. Много съм търсила и съм желала да виждам по какъв начин играе, тъй като ми е забавно ", добави волейболистката.

" Ами като цяло аз съм му наследила характера, само че с целия му хъс за игра и това че се бори за всяка топка, цялото предпочитание и всичко просто ме въодушевява и аз желая да съм като него ", приключи тя.
13  Тренировка на волейболните националки до 17 години
България приема тимовете на Германия, Словения и Кипър в столичната зала " Христо Ботев ". Двубоите са на 21, 22 и 23 април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР