Националът за купа “Дейвис” Димитър Кузманов се оказа сред приятелите

...
Националът за купа “Дейвис” Димитър Кузманов се оказа сред приятелите
Коментари Харесай

Национал сред приятелите на измамника Александър/Спас от Кочериново

Националът за купа “Дейвис” Димитър Кузманов се оказа измежду приятелите във фейсбук на измамника Спас Василев от Кочериново, който се подвизавал в обществената мрежа с подправен профил под името Александър Николов. Въпросният Спас е показал интерес към тениса и даже поствал публикации за играта и отзиви за достиженията на Григор Димитров.

Случаят доби известност в последните дни. Оказа се, че въпросният Александър/Спас е сглобил напълно действителна история за живота си, съгласно която живеел в Париж, пътувал доста, бил част от щабовете на френски политици и можел да урежда евтини самолетни билети. Именно по този начин той събирал персонални данни от “приятелите” си във Facebook и източвал кредитни карти.

Сред ужилените има управител в банка, юрист и доста публицисти. С мненията си по разнообразни въпроси Александър/Спас даже бил канен за създател в разнообразни онлайн издания и предавал свои текстове, които били оповестени. Досега са открити вреди за над 20 000-30 000 лева а излъганите са повече от 40 души.

Вижте повече по абсурда тук
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР