Националът Валентин Антов започна като титуляр и записа пълни 90

...
Националът Валентин Антов започна като титуляр и записа пълни 90
Коментари Харесай

Антов с цял мач при тежка загуба на "Болоня"

Националът Валентин Антов стартира като титуляр и записа цялостни 90 минути при загубата на " Болоня " с 0:5 от " Аталанта " в дуел от 33-ия кръг на италианската Серия " А ". Българинът не съумя да помогне на своя отбор, който игра с човек по-малко съвсем цяло полувреме поради червен картон на Йерди Схаутен.

На " Стадио Атлети Адзури'д Италия " домакините поведоха в 22' посредством Руслан Малиновски, а в края на първата част Луис Муриел удвои задатъка на бергамаските от дузпа.

Снимка: Getty Images

След почивката " Болоня " остана с 10 души още в 49' поради изгонването на Схаутен и " Аталанта " се възползва. В 57' Ремо Фройлер повиши на 3:0, а след това и Дуван Сапата означи. Крайния резултат оформи резервата Алексей Миранчук в 73'.

Така " Аталанта " се изкачи на второто място с актив от 68 точки, до момента в който " Болоня " остана на 12-а позиция с 38. Антов и компания са 7 точки над зоната на изпадащите при оставащи 5 кръга. В идващия " червено-сините " одобряват " Фиорентина ", а " Аталанта " гостува на " Сасуоло ".

Снимка: Getty Images
Каталози.oppt-catalogues{max-width:640px;overflow: hidden;margin-top:20px;margin-bottom:20px;}.oppt-catalogues.catalogues-title {font-size: 24px;padding-bottom:10px;background-color: #f6f6f6; padding-top:8px;padding-left:12px;color:#000;}.oppt-catalogues u
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР