Националът Симеон Славчев се отказа от веганството! Футболистът на азербайджанския

...
Националът Симеон Славчев се отказа от веганството! Футболистът на азербайджанския
Коментари Харесай

Национал се отказа от веганството след година без мръвки

Националът Симеон Славчев се отхвърли от веганството! Футболистът на азербайджанския първенец " Карабах " още веднъж си хапва месо, научи HotArena.

Всъщност халфът съумя да издържи на тежкия режим на хранене една година. За това време се чувствал изцяло обикновено - не усещал отмалялост в мачовете и тренировките, нямал травми. Все отново в един миг се отхвърля. Причината е, че с продължителните лагери му е мъчно да поддържа диетата - да дозира храната, какво тъкмо и по какъв начин да яде. Затова Славчев решил да се завърне към естествения си метод на хранене. Все отново той продължава да следи всичко по тематиката за веганството и да се осведоми за него. След време, когато завърши с футбола, е подготвен да опитва отново да се върне към веганството.

По него го възпламени годеницата му Сара. Самата тя от седем години не е слагала месо в устата си. А повода за това е здравословна. Намират й три автоимунни болести - систематичен лупус, миозит и ревматоиден артрит. Лекарите й давали няколко месеца живот. Половинката на национала сама намира решението на проблемите си във веганството, написа " България Днес ".

" Започнах да превеждам медицински книги, отчети, презентации и бях уверена в триумфа си - споделяла е тя. - Сега се подкрепям в ремисия единствено и само посредством храната. "

Именно някогашната баскетболистка бе изготвила специфичен хранителен режим, който съгласно нея бе благоприятен за него и усъвършенства и спортната му форма. Освен яденето тя контролираше и независимата му подготовка. Маринова, която скоро ще стане госпожа Славчева, бе съставила проект с физически извършения. Футболистът почтително ги изпълняваше, и то под управлението на обичаната си. Двамата и до през днешния ден обичат да упражняват дружно, когато националът не е на лагери. Халфът и половинката му са дружно малко повече от четири години. Сгодени са и към този момент имат наследник Антоан, който е на годинка. Все по-усилено се приготвят и за женитба. Търсят дата за нея около безбройните задължения на Славчев с клуба и националния тим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР