Националът на Локомотив Бирсент Карагарен бе избран за №1 в

...
Националът на Локомотив Бирсент Карагарен бе избран за №1 в
Коментари Харесай

Избраха Карагарен за №1 в мача ВИДЕО

Националът на Локомотив Бирсент Карагарен бе определен за №1 в мача с Берое. Днес откритието на Христо Колев (Бащата) записа своя мач №200 в елита и своя 150-ти с фланелката на родния си отбор.

Радвам се, че съм направил 200 мача в А група. Благодаря на всичките си обори, в които съм игра. Не успяхме да победим през днешния ден, не успяхме да вкараме гол за жал. Всички мемоари с Локомотив са хубави, само че може би 6:0 против Ботев е моят най-хубав момент”, показа Карагарен.

„ Може би шансът не ни доближи през днешния ден. Щом Митко Илиев не съумя да вкара най-после, мисля, че нямахме шанс. Отдавам го на шанса. Всеки един от нас е един добър футболист и сме го доказвали доста пъти, само че през днешния ден просто шансът не бе на наша страна. Липсват много футболисти, не би трябвало да съжаляваме. Има още три мача и гледаме напред. Където ми каже треньорът, играя там. Гледам да оказвам помощ на тима. Следващият мач за нас е най-съществен. Ако победим мисля, че ще спечелим второто място”, добави Карагарен, който бе определен за Играч на мача.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР