Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров се завърна

...
Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров се завърна
Коментари Харесай

Лазаров отпадна в първия кръг на Чалънджър в Швейцария

Националът на България за Купа " Дейвис " Александър Лазаров се завърна на корта със загуба след 3-седмична отмора поради травма.

Лазаров отпадна в първия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Чалънджър " в Бийл (Швейцария) с награден фонд 118 хиляди евро след проваляне от съветския квалификант Кирил Кивацев с 4:6, 7:6(5), 3:6 по-късно повече от два часа игра. 

25-годишният Лазаров, който е 285-и в международната класация, стартира добре и поведе с 4:2, само че по-късно руснакът взе шест следващи гейма. Българинът съумя да изравни за 3:3 във втория сет, а в последвалия тайбрек той поведе с 6:2 точки и стигна до равнене на резултата. Третата част вървеше равностойно, само че Кивацев, 660-и в класацията на АТР, осъществя основен пробив за 5:3, а по-късно затвори мача при личен сервис.

Това беше първа среща на Лазаров от края на февруари, когато с " уайлд кард " съумя да преодолее квалификациите на шампионата от сериите АТР 500 в Дубай, само че поради контузия се отхвърли в първия кръг на главната скица при започване на втория сет на мача против Александър Бублик (Казахстан) при 1:6, 0:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР