Националът на България Радослав Кирилов премина вЦСКА1948 след трансфер от

...
Националът на България Радослав Кирилов премина вЦСКА1948 след трансфер от
Коментари Харесай

Официално: Симитличанинът Ради Кирилов е футболист на ЦСКА 1948

Националът на България Радослав Кирилов мина вЦСКА1948 след трансфер от столичнияСлавия, където крилото носеше капитанската лента на отбора. Кирилов подписа контракта си в клубния офис и за първи път облече алената фланелка за фотоси.

Още в петъчния ден той ще се причисли и към подготвителния развой на отбора, воден от старши треньора Любослав Пенев. 30-годишният флангови състезателот Симитли ще играе в ЦСКА 1948 с номер 99, като се намира в отлична физическа форма и напълно скоро почитатели на тима ще могат да го видят в деяние.

Острието показва задоволство след осъществения трансфер, както и пределна упоритост за победи с тима, съобщи sportal.bg.

Радослав Кириловможе да играе на позициите ляво и дясно крило, както и нападателен халф. От 2019 година насам той записа 110 публични мача с екипа на Славия, в които означи 23 гола, асистира 21 пъти и се наложи като водач на " белите ". В кариерата си е играл още за родните Пирин (Благоевград) и Берое, както и за италианските Киево (Верона), Римини, Лумедзание, Карпи, Венеция, Кремонезе, Зюдтирол и Песаро.

Именно в Италия прекарва и огромна част от юношеските си години, откакто прави първите си стъпки на терена в школата на Септември (Симитли), а след това от 2003 година натрупа скъп опит зад граница в академиите на Ричоне, Римини и Киево.

Дебютира в мъжкия футбол с екипа на Римини през сезон 2009/10. Играл е за другите юношеските обединения на националния тим на България, като има и 16 мача и 4 гола за младежия състав на " лъвовете ", както и 7 дуела и 1 попадение за представителния отбор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР