Националът на Аржентина Анхел ди Мария изрази огромното си възхищение

...
Националът на Аржентина Анхел ди Мария изрази огромното си възхищение
Коментари Харесай

Ди Мария втрещи: Да дадат "Златните топки" на другите на Меси

Националът на Аржентина Анхел ди Мария изрази голямото си удивление от съотборника си в националния тим и . Крилото съобщи, че съгласно него Меси заслужава да е притежател на всички " Златни топки ".
“Ако можехте единствено да видите нещата, които прави в тренировките и упражненията. Бях доста покрай това да отида в Барселона единствено с цел да играя дружно с него. Когато стана ясно, че ще пристигна тук, аз се зарадвах. Това беше най-хубавото, което можеше да ми се случи. Беше ми фантазия да играя дружно с него на клубно равнище, това е нещо неповторимо.
Това момче е лудо… Седем “Златни топки” е полуда. Това значи, че е печелил премията през половината си кариера. Що се отнася до останалите “Златни топки”, които бяха дадени на други футболисти, щом са предопределени за най-хубавия в света, те също трябваше да му бъдат връчени.
Речта му при награждаването? След казаното от Лео и това, което чух и видях, той е благородник в цялостния смисъл на думата. Та той пред целия свят помоли уредниците да дадат “Златна топка” на Роберт Левандовски като че ли си приказва с който и да било. Това, което той направи, ми наподобява феноменално. Не знам дали той прави нещата и мисли като останалите. Неговият гений е естествен, той си е простотакъв. Наслаждава се на играта и на това, което прави.
Не считам, че се натоварва с спомагателни неща, с цел да може да е най-хубавият или да става все по-добър с всяка година. Тъй като всичко при него е естествено и му се получава толкоз елементарно, неслучайно завоюва “Златната топка” - той е най-хубавият в света”, разяснява Ди Мария пред TNT Sports.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР