Националът Кирил Десподов не попадна в групата на Каляри за

...
Националът Кирил Десподов не попадна в групата на Каляри за
Коментари Харесай

Десподов извън групата на "Каляри"

Националът Кирил Десподов не попадна в групата на " Каляри " за дуела със СПАЛ. Футболист №1 на България за 2018 година продължава да се възвръща от травмата, която го мъчи още от последните евроквалификации.

Травмата съставлява инфектиране на адукторите. Заради нея Десподов пропусна мачовете с Черна гора и Косово.

Крилото няма игрови минути от 10 март, когато записа едно полувреме при загубата на неговия " Каляри " от " Болоня " с 0:2.
" Каляри " шокира " Интер ", Десподов влезе и създаде дузпа Българският национал се появи в игра в 81-ата минута
Сега обаче Десподов не попада в сметките на треньора Роландо Маран за извънредно значимия неделен конфликт със СПАЛ, който е директен съперник. При триумф, сардинци ще усилят доста възможностите си за оставане в Серия " А ".

" Каляри " заема 14-ото място във краткотрайното класиране в италианския хайлайф с актив от 33 точки, а СПАЛ е позиция надолу с 32. Отборът на Десподов се намира на 6 точки над зоната на изпадащите.

" Победата в този мач е доста значима за нас. Няма доста време до края на сезона, тъй че би трябвало да сме в оптимална кондиция. Наясно сме един добър резултат в мача против СПАЛ по какъв начин би се отразил на морала на тима "

" В дуела ще започват 11-те футболисти, които са ми дали най-големи гаранции. Това е същинска борба за оцеляването в дивизията, тъй че би трябвало да сме пределно фокусирани върху нашите изяви, а не тези на съперника. Важно е да останем оптимисти ", съобщи треньорът Маран на конференцията си преди мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР