Националът Кирил Десподов коментира циркулиращ преди финала за Sesame Купата

...
Националът Кирил Десподов коментира циркулиращ преди финала за Sesame Купата
Коментари Харесай

Десподов: “Специалисти” коментираха, че ще се разхождаме на финала - това е несериозно

Националът Кирил Десподов разяснява циркулиращ преди финала за Sesame Купата на България слух, че Лудогорец и ЦСКА 1948 могат да разменят победи. Играчът на “орлите ” счита, че това е несериозно, защото на такова равнище това няма по какъв начин да се случи.
5  Кирил Десподов и Спас Делев са играчи на 23-тити и 24-ти кръг
“Не знам кои разбирачи в кавички разясняват, че ние ще излезем и ще се разхождаме във финала, с цел да ни обезпечат ЦСКА 1948 победа за шампионата. Това е извънредно несериозно да се разяснява. Как ще обясниш на 25 индивида в съблекалнята, че би трябвало да дадат успеха. Това на някакво аматьорско равнище може да се случи, а не при нас. При нас всичко е на най-високо равнище ", сподели Десподов.

“Ние загубихме много точки против слаби съперници. Може би от страна на подценяване или отмалялост. Може би концентрацията ни бе повече в европейските мачове. Стигна се, че последните три кръга ще се взема решение кой ще стане първенец. Ние би трябвало да търсим виновността в нас, само че в този момент сме извънредно стимулирани да спечелим тези мачове и да вдигнем още веднъж купата ”, добави Кирил.
 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948
“Ние сме подготвени за всичко. От една страна е добре да се играе напрегнат, тъй като не може да се отпускаш по никакъв метод. Загубихме четири точки от ЦСКА 1948 и постоянно могат да ни създадат проблем ”, приключи Десподов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР