Националът Ивелин Попов и жена му - чалгарката Елена Паришева,

...
Националът Ивелин Попов и жена му - чалгарката Елена Паришева,
Коментари Харесай

Ивелин Попов мята салфетки по жена си! Заведе я на дискотека за пръв път от години

Националът Ивелин Попов и жена му - чалгарката Елена Паришева, скъсаха оковите на фамилния живот в столична дискотека, научи HotArena.

Двамата пиха, пяха и танцуваха, а в моментите на възторг хвърляха купища салфетки, както повелява етикетът на нощния чалга живот. Попето и Елена живеят през по-голямата част от годината в Русия, където футболистът играе в локалното състезание. При късите си прибирания до България те употребяват времето, с цел да си почиват и да се видят с близки и другари. Двамата тотално бяха загърбили нощния живот и избраха да стоят надалеч от обществени изяви, тъй като по техни думи им е писнало да са в устата на хората, писа „ България Днес “.

Но въздържанието завърши в понеделник вечерта, когато футболистът и фолкпевицата купонясваха в Студентски град в столицата . Елена пиеше бяло вино, а Попето залагаше на танците. Националът в предишното беше прочут с подвизите си в нощните заведения. Той постоянно се забавляваше до сутринта по питейните заведения, а имаше и случай, при който имаше физически конфликти с охранители.

По време на първото им излизане на чалготека от години Попето и Елена Паришева купонясваха в компанията на нейните колежки Кали и Еми Стамболова . Цялата празненство тайфа се включиха в хвърлянето на салфетките, които в един миг безусловно затрупаха забавляващите се и те мъчно се придвижваха из сепарето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР