Националът Галин Иванов, който е на подготовка със Славия в

...
Националът Галин Иванов, който е на подготовка със Славия в
Коментари Харесай

Галин Иванов: Отдалечавам се от Китай! Ако ЦСКА 1948 ме иска, трябва да го покаже

Националът Галин Иванов, който е на подготовка със Славия в Турция, даде изявление особено за Sportal.bg . Звездата на " белите " взе ефективно присъединяване в контролата с полския Миедж, изгубена от отбора на Златомир Загорчич с 1:2. Ето какво сподели Галин в Алания:

- След контролата с поляците беше много сърдит. Кое те ядоса по този начин?
- Бях обиден от играта и резултата. Никога не обичам да изгубвам, въпреки и мачът да е просто контрола. Надявам се в идващите срещи да се представим по-добре!

- Оставаш ли в Славия и напролет?
- Все още нищо не се знае. Разбрах се със Славия да отида на лагер и да се сготвям с тима, вместо да го върша независимо в София. Скоро ще стане ясно къде ще играя.

- Доколко са правилни изказванията за твой трансфер в Китай?
- Има истина. Интересът съществува. Доколкото знам, треньорът ме е харесал, само че към този момент нещата там са в застой и по-скоро се отдалечавам от Китай.

- Верен ли е слухът, че ЦСКА 1948 демонстрира интерес към теб?
- Има интерес от тях, само че не знам какъв брой е сериозен. Засега не са посочили, че чак толкоз ме желаят в състава си. Ако ме желаят, би трябвало да го покажат (смее се).

- Как ще наподобява Славия с новите попълнения Радослав Кирилов и Дарко Тасевски?
- Знаете, че не обичам да разясня сътрудници и в този момент няма да го направя. Има си треньори, щом са решили да ги вземат, значи по този начин е вярно. А за Славия се надявам да завоюва колкото се може повече мачове.

- Как виждаш възможностите ни в групата за Евро 2020?
- Трябва да стоим крепко стъпили на земята. Смятам, че имаме своите шансове. Показахме положителни неща в Лигата на нациите. За себе си мога да кажа, че се разпределям до дъно и съм горделив, че съм част от националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР