Националът Галин Иванов е на почивка със съпругата си Диляна.

...
Националът Галин Иванов е на почивка със съпругата си Диляна.
Коментари Харесай

Галин Иванов и съпругата му се усамотиха в Италия

Националът Галин Иванов е на отмора със брачната половинка си Диляна. Младото семейство щурмува Италия, като тези дни са се усамотили в италианския курорт Лаго Ди Гарда излиза наяве от Инстаграма на футболиста.

Освен да се любуват на прелестните гледки, измежду които и най-голямото езеро в Италия - Гарда, влюбените разпускат по яхти, изискани заведения за хранене, клубове и лъскави бутици.

От фрагментите, които разгласяват в обществената мрежа наподобява, че са сами, само че източници издават, че футболистът и половинката му са наели голяма вила, която споделят с хора от близкото им обграждане. Преди това пък италианския им тур включваше воаяж във Верона, Венеция и Сирмионе.

Поради досегашните задължения на Иванов с унгарския тим Халадаш, спортистът мъчно намираше време за отмора. Сега в дните му на свободен състезател, той по всякакъв начин гледа да се възползва от свободното си време за отдих с обичаната, само че не пропуща и тренировките, както се вижда на една от фотосите качени в персоналния му Инстаграм.

След броени дни ще стане ясно и кой е идващият отбор, в който ще играе българина. Преговорите му са с номер 1 в Унгария - Ференцварош и Академия Пушкаш, които са шести в класирането.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР