Националът е възстановен от контузия Националът Кирил Десподов ще може

...
Националът е възстановен от контузия Националът Кирил Десподов ще може
Коментари Харесай

Десподов се връща в игра за Лудогорец срещу Сутиеска

Националът е възобновен от травма
Националът Кирил Десподов ще може да играе против Сутиеска. Двубоят от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е на 5 юли от 20:45 часа на стадион “Хювефарма Арена ”.

Това ще е и първият формален мач на “орлите ” за новата акция. Десподов имаше лека контузия, поради която не взе присъединяване в нито една от контролите досега. Лекарският щаб обаче е дал зелена светлина на Анте Шимунджа, че може да го употребява. Предстои да забележим дали това ще се случи. По-вероятно е Десподов да е запаса, само че да получи игрови минути през второто полувреме.

От през днешния ден билети за срещата с черногорския първенец се продават и на касата на улица “Васил Левски ” в Разград. Цените на билетите са следните: бранш В - блокове, 1, 2, 5 и 6 - 10 лева; бранш В - блокове 3 и 4 - 15 лева; естрада “Моци ” - 8 лв..

Официалната подготовка на Лудогорец преди семейството на Сутиеска ще е в понеделник от 10:00 часа въз основата “Гнездо на орли ”. В 13:30 часа пък треньорът Анте Шимунджа и капитанът Антон Недялков ще дадат конференция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР