Натрупванията на проблеми са доста. Действително това е една тежка

...
Натрупванията на проблеми са доста. Действително това е една тежка
Коментари Харесай

Правосъдният министър обясни защо ще падне главата на шефа на затворите

„ Натрупванията на проблеми са много. Действително това е една тежка система, в която има голям брой проблеми – с храненето, с достъпа до телефонни услуги, с цените на храните в лавките ”. Това разяснява министърът на правораздаването Данаил Кирилов в ефира на Нова тв.
 

Във вторник стана ясно, че уволняват шефа на пандизите. Това разгласи самият Кирилов, до момента в който инспектираше деловодството на Върховния касационен съд.

Министърът посочи, че заповедта за освобождението от служба на Васил Миладинов ще бъде подписана, само че отхвърли да разгласи с какви претекстове. Преди дни Кирилов беше на посещаване в следствения арест на бул. „ Г.М. Димитров “, откакто арестуваната там Евгения Банева се оплака от изискванията в тъжба от 18 страници. 

„ Заповедта за уволняване към момента не е връчена поради показване на болничен лист на Миладинов. Информацията потегли в публичното пространство преди връчването на заповедта. Имам правната опция да апелирам болничния лист, само че в съответния случай няма да го направя. Издал съм заповед за заменяне, тъй че системата не е ощетена. Смятам, че съм подхванал ограничения ”, разяснява правосъдният министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР