Натрупани са много грешки, включително от ГЕРБ, сега страната има

...
Натрупани са много грешки, включително от ГЕРБ, сега страната има
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Политическият модел е счупен, нужно е редовно правителство

Натрупани са доста неточности, в това число от ГЕРБ, в този момент страната има потребност от постоянно държавно управление. Такава позиция изрази пред бТВ представителят на ГЕРБ Владислав Горанов.  

По думите му, даже разведени фамилии се събират поради децата – по този начин и политическите сили би трябвало да намерят метод да сформират кабинет поради непосредствените задания пред страната.  Като цели той уточни влизането на страната ни в еврозоната и съответната реакция на войната в Украйна.     

Трябва да дадем отговор желаеме ли да сме в еврозоната, да получаваме средства от еврофондовете, по Плана за възобновяване и резистентност, акцентира Горанов.

Той установи, че няма нито едно действително и дейно деяние към еврозоната през последните месеци.   

Горанов предвижда, че дългът ще пораства е с доста високи темпове, защото непрестанно се теглят нови заеми – към този момент това не е проблем, тъй като България е тръгнала от доста ниска позиция в „ този опит през последната година и половина “.

По думите му, сериозният проблем е, че „ извън изглеждаме несигурни и нестабилни, пазарът към този момент не ни желае “.  

„ Дори към този момент нашите банки не желаят да финансират държавното управление “, уточни той, като предизвести, че това доста ще усили разноските за заплащане на лихви.

„ За да реализира краткосрочните си цели Радев счупи политическия модел “, сподели още Владислав Горанов.  

Той означи, че не знае дали Росен Плевнелиев и Соломон Паси ще съумеят да изпълнят ролята си на „ сватбен съветник “, само че „ децата (избирателите – б.р.) са доста ядосани “.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР