Натовецът Каракачанов направи българската армия за истинско посмешище на празника

...
Натовецът Каракачанов направи българската армия за истинско посмешище на празника
Коментари Харесай

КАРАКАЧАНОВ НАПРАВИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ЗА ПОСМЕШИЩЕ НА ПРАЗНИКА Й! Вижте!

Натовецът Каракачанов направи българската войска за същинско посмешище на празника ѝ! Организираният боен церемониал от военния министър се оказа церемониал на бойна техника от времето на Съветския съюз и Варшавския договОр.

Радостни дядовци посочваха на внуците си ракетната техника С-125 Нева, на която са служили в края на 70-те години. Някои даже обясняваха и минусите на ЗРК ( зенитно-ракетен комплекс),с който Каракачанов на процедура сподели какъв брой безпомощна е българската войска.

Особен интерес за децата представляваше неостаряващият камион с големи гуми от руско време "Урал ". И тук дядовците демонстрираха забележителни знания. Все отново като бойци преди 35-40 година са обслужвали и лъскали тъкмо тази неостаряваща и евентуално към този момент непригодна бойна техника.

Притеснение в жителите провокираха и необичайно пушещите бойни самолети, които също са създадени от Съветския съюз за потребностите на Варшавския контракт.Черния пушек, който излизаше от соплата им не остана прикрит от публиката.

Офицери от запаса стояха с наведени глави - дефинираха този церемониал като национално изменничество, което Каракачнов е направил, защото по този метод е
дал информация за беззащитността на България, а неналичието на натовска техника ясно сподели, че за тях ние продължаваме да бъдем обезсърчителен сътрудник и няма по какъв начин да е другояче, когато армията се управлява от най-обикновен клеветник и сътрудник от Държавна сигурност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР