Натоварването на процесора става излишно голямо Потребителите с AdBlock съобщават

...
Натоварването на процесора става излишно голямо Потребителите с AdBlock съобщават
Коментари Харесай

YouTube забавя компютъра ви, ако имате инсталиран AdBlock

Натоварването на процесора става ненужно огромно
Потребителите с AdBlock оповестяват за необятно публикувани проблеми с продуктивността на разширението, задействано в YouTube.

Активирането на AdBlock, до момента в който имате отворен YouTube, предизвиква постепенно време на зареждане и увеличено потребление на процесора. Съобщава се за 17% по-висока натовареност на процесора, както и за крашове на браузъра Chrome.

Хората с преносими компютри от по-нисък клас се оплакват, тъй като рапортуват прегряване на машините, което сигурно редуцира живота им. Причината - имали конфигуриран AdBlock, до момента в който гледат YouTube.

Използването на AdBlock или сходни стратегии е срещу изискванията на YouTube. Същевременно приложението за унищожаване на онлайн реклами има над 60 милиона потребителя в Chrome.

През ноември предходната година TheVerge заяви за закъснение на зареждането от пет секунди на други браузъри, работещи с рекламни блокери.

" Потребителите ще продължат да виждат сходни проблеми, защото методите на YouTube за разкриване на рекламни блокери се усъвършенстват ", декларира мениджърът по връзките на YouTube Кристофър Лоутън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР