Натоварено ежедневие, преумора, злоупотреба с алкохол или прекалено много храна

...
Натоварено ежедневие, преумора, злоупотреба с алкохол или прекалено много храна
Коментари Харесай

Учени разкриха кой е съвременният убиец на желанието за секс

Натоварено всекидневие, изтощеност, корист с алкохол или прекомерно доста храна на вечеря – всички тези фактори се отразяват на либидото, само че най-големият му зложелател, в действителност е смарт телефонът. Британски учени са безапелационни, че най-негативно се отразяват върху половия живот точно мобилните телефони, написа struma.bg. Изследването им, оповестено в здравното списание The Lancet демонстрира, че 50% от хората прекарват над час и половина всяка вечер на смарт телефона си. За сметка на колегата.
12% приказват по време на секс
Учените откриват шокиращия факт, че някои хора не се двоумят да отговорят на повикване даже по време на полов акт. И процентът, който признава, че го прави, не е по никакъв начин дребен – цели 12% разкриват, че не могат да устоят на изкушението да четат известия, даже когато вършат обич, а 5% не се срамят да кажат, че наблюдават Facebook-а си по време на секс.
Телефонът е същинският обичан
Колкото и стряскащи да са резултатите от проучването на английските учени, още по-шокиращи са тези от изследване на техни американски сътрудници. Резултатите им демонстрират, че един от всеки трима индивида избира да се лиши за една седмица от секс, в сравнение с от смарт телефона си. Американските учени акцентират, че не става дума за хора, които имат потребност от устройството за работа или за значими действия, а го употребяват просто за забавление и висене в обществени мрежи. 63% от интервюираните непосредствено споделят, че се усещат доста по-щастливи, когато са на телефона си, в сравнение с, когато вършат обич с колегата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР