Натопиха ме, заяви Васко, едно от момчетата, които във вторник

...
Натопиха ме, заяви Васко, едно от момчетата, които във вторник
Коментари Харесай

Натопиха и мен, оплака се едно от задържаните за побоя в Садово деца

" Натопиха ме ", съобщи Васко, едно от момчетата, които във вторник бяха арестувани за побой над учителя си по британски. Пред Нова телевизия детето изясни, че е желало да разтърве момчетата.

" Аз бях в учебно заведение извън, в междучасие с девойките, видях Наско по какъв начин излезе бързо да вземе един прът и влезе в учебното заведение. Помислих, че ще се бие с някой съученик, само че не имах вяра тъкмо с господина. Влязох след него и аз, само че към този момент се бяха сбили и дръпнах Наско и Емчо на открито ", описа Васко.

Според него са го обвинили незаслужено. " Натопиха и мен, че и аз съм се бил, само че аз не съм ходил върху господина да го удрям. Полицията пристигна и ни прибраха. Набиха ни доста, и тримата ни биха, само че Наско най-вече са го били ", изясни детето.

Васко разяснява, че учителят се е заяждал с тях - " Този господин Велков е доста гнусен преподавател. Той още предходната година се заяждаше с нас и другите съученици, само че ние не му обръщахме внимание ".

Момчето споделя, че учителят ги подлагал на критика и обиждал. " Нарича ни роми, роми, лигльовци ", сподели Васко.

На въпроса за какво други деца споделят, че господин Велков е добър преподавател, Васко отговори сбито - " Ако са девойки да, в случай че са момчета -не имам вяра ".

" Защо не демонстрираха записа на камерите кой кого е удрял. Аз ги дръпнах. Накрая натопиха и мен. Видяхте учителят е ударен по главата. Отидох да ги разделя, да ги изкарам на открито и всичко да утихне ", възмущава се момчето.

Бабата на задържания Атанас изясни, че не са я пуснали да види внука си. " Казаха, че 72 часа ще го държат в ареста. Чакаме да забележим дали ще го освободят ", разяснява тя и добави, че съгласно нея учителят е отговорен, тъй като доста се е заяждал с децата в учебното заведение. Тя твърди, че Вълков непрекъснато е закачал и се е заяждал с Наско.

Бабата на Наско е безапелационна, че с цел да се захванат децата с учителя е имало причина.

" Миналата година и с мен се закачаше ", сподели момче, което не учи в същата гимназия. " Прави се на хитрец вика ни роми, мангали. Аз щях да го удрям предходната година, само че нашите момчета ме стопираха ", изясни той и добави, че учителят доста ненавиждал, когато техните девойки идвали да ги видят.

Припомняме, че във вторник трите момчета бяха арестувани в полицията за 24 часа за побой над учителя по британски Антон Велков. По първична информация той им е направил забележка, тъй като вдигали звук и отваряли порти. Велков беше атакуван с юмруци и дървен прът.

След като полицията пусна две от децата, Васко е Емо, третото момче Наско остана в ареста за 72 часа. Прокуратурата упрекна Атанас в нанасяне на лека телесна щета и безчинство. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР