НАТО е против Турция да купува зенитни ракетни системи С-400

...
НАТО е против Турция да купува зенитни ракетни системи С-400
Коментари Харесай

НАТО не иска Турция да купува руската ракетна система C-400

НАТО е срещу Турция да купува зенитни ракетни системи С-400 от Русия от съображения за сигурност, а не заради несъответственост на съветската и западната военна техника. Това сподели пред публицисти ръководителят на Военния комитет на НАТО, чешкият военачалник Пьотр Павел.
" Преди всичко, има суверенитет при закупуването на военна техника. Но страните са суверенни както за вземането на решения, по този начин и за вдишване на отговорност за следствията от тях. Потенциалното закупуване на С-400 е съпроводено с избрани.. последици. Става дума за изключително съвременна система, която не може, частично по механически аргументи, само че основно от съображения за сигурност, да бъде интегрирана в системата ПВО-ПРО на НАТО ", сподели ген. Павел, представен от БГНЕС.
Президентът на Турция Реджеп Ердоган заяви на 12 септември, че Анкара е подписала с Москва съглашение за доставка на зенитни ракетни системи С-400 и към този момент е импортиран депозит.
С-400 " Триумф " (SA-21 Growler, по класификацията на НАТО) е предопределена за заличаване на всички модерни средства за въздушно галактическо нахлуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР